Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2011 21:36 - Прецакайте старостта с прости трикове в облеклото
Автор: pilinci Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2524 Коментари: 0 Гласове:
0




imageЧерният цвят винаги се е смятал за белег на изисканост, но той може да бъде и адски коварен 
С помощта на дрехи, обувки и аксесоари може да създадете интересен и запомнящ се имидж, да скриете недостатъците на фигурата си и да заличите поне 5 г. от възрастта си. Не забравяйте, че максимализмът в обличането прави човека да изглежда по-възрастен. Минималното количество детайли, балансът между яркото и тъмното, пестеливите кройки ще ви подмладят забележимо.

Черният цвят винаги се е смятал за белег на изисканост, но той може да бъде и адски коварен. Дори да са се появили най-малки наченки на старост у вас, той ще ги подчертае дебело. За да избегнете този риск, надъхайте се да съчетавате гробовното с ярки аксесоари и детайли. Сигнална блузка с черен костюм и обувки в цвета на блузката ще отвлекат вниманието от излишната тъмнота.

Бялото, в съчетание с черно, ще придаде на външния ви вид тържествени и празнични нотки. Опитайте да комбинирате черното и с пастелни тонове, ако бялото не ви отива. Те рефлектират върху кожата на лицето и тенът става по-младежки и свеж. Небесносиният също подмладява, но е малко хладен. Особено за брюнетките. Това е цветът на романтиката.

Дрешка в жълто (на ръба на охрата) е елегантна и сексуална, добре се съчетава с кафяво, бяло и червено. Едноцветните тоалети във вашия гардероб ви помагат да създавате възможно най-ярки комбинации.

Оставете пластмасовите аксесоари за младите. Изберете красиви украшения с цветни камъни. Оригиналните форми ще направят образа ви ярък и ще му придадат свежест.

За да изглеждате по-млади, ще се наложи да се простите с обувките на масивна платформа с груби токове и тъпи носове. Те правят крака голям и тромав, а също така и състаряват. Е, оптималното са възможно най-високите токчета, но ако не можете да се крепите на тях цял ден, наблегнете на тънки 4-6-сантиметрови. Но имайте предвид, че високите токчета визуално коригират фигурата ви и отнемат поне 2 кг от излишното тегло. За 20-30 кила не разчитайте! Ще изглеждате пародийно.

Основно правило при подбора на облекло гласи: торбестите дрехи ви правят да изглеждате стари. Впитите тоалети снемат поне 3-4 годинки. Само дето подхождат на стройни дами, иначе рискувате да заприличате на сарфалад.

Да “излъжете природата” поне визуално ще ви помогне и неизменният атрибут на младостта - джинсите. Онези, на които у нас им викат “дънки”. Идеалният вариант са класическите със светлосини оттенъци, без излишни джобове, апликации и крещящи надписи.



Тагове:   облекло,   трикове,


Гласувай:
0



1. анонимен - Get massive web traffic and backlinks with best xrumer service
17.02.2012 10:44
Get up to 100000 forum backlinks with our backlinks service & massive targeted traffic Get great web traffic using superb backlink service available. We can post your custom post up to 100’000 forums worldwide, get insane amount of backlinks and large targeted web traffic in very short time. Most affordable and most powerful service for web traffic and backlinks in the world!!!! Your post will be published up to 100000 forums worldwide your website or blog will get instant traffic and massive increase in seo rankings just after few days or weeks so your site will get targeted long term traffic from search engines. Order now: <a href=http://xrumerservice.org>backlink service</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pilinci
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2812997
Постинги: 133
Коментари: 1030
Гласове: 449
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол