Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
<script type="text/javascript" language="javascript1.2" src="http://www.usmihnat.com/res/js/embeded.js?lang=bg"></script> <noscript><a href="http://www.usmihnat.com/"><b>http://www.usmihnat.com/: Усмихнат сайт - щастливи потребители! Късмет за вашият уеб сайт!</b></a></noscript>
Автор: pilinci Категория: Лични дневници
Прочетен: 2812593 Постинги: 133 Коментари: 1030
Постинги в блога от Май, 2011 г.
 
imageМомчетата започват да избират сами боксерките си на 19 години

Британско проучване сочи, че младите мъже започват да си купуват бельо сами тогава, когато са готови за сериозна връзка. До този момент задачата се изпълнява от техните майки. Анкетата показва, че момчетата започват да избират сами боксерките си на 19 години, а момичетата - на 13 години.

Тенденцията при младите мъже продължава до двадесет и третата им година и те се запасяват с голямо количество, подготвяйки се за сериозна връзка. От 23- до 33-годишна възраст мъжете се оставят в ръцете на своите половинки, които поемат ролята на майката в грижата за снабдяване с бельо.

"Можем да познаем дали клиентът ни си търси партньорка по броя на боксерките, които си купува. "Ако мъжът ви разчита изцяло на вас за това, връзката ви е преминала в сериозна фаза", разказва управителят на щанд за мъжко бельо Роб Фошрънд.

Вторият пик в самостоятелния избор на бельо сред мъжете е между 38 и 40 години. Тенденциите сочат, че в този период от живота си някои мъже се разделят с дългогодишните си партньорки и се втурват към търсене на нова връзка.

На около 44 години те отново се озовават в стабилни взаимоотношения с жена и самоинициативата им спира.

"Не е важно кой носи гащите, важното е кой ги купува", споделя с чувство за хумор 

Категория: Лични дневници
Прочетен: 7821 Коментари: 2 Гласове: 0

imageЧерният цвят винаги се е смятал за белег на изисканост, но той може да бъде и адски коварен 
С помощта на дрехи, обувки и аксесоари може да създадете интересен и запомнящ се имидж, да скриете недостатъците на фигурата си и да заличите поне 5 г. от възрастта си. Не забравяйте, че максимализмът в обличането прави човека да изглежда по-възрастен. Минималното количество детайли, балансът между яркото и тъмното, пестеливите кройки ще ви подмладят забележимо.

Черният цвят винаги се е смятал за белег на изисканост, но той може да бъде и адски коварен. Дори да са се появили най-малки наченки на старост у вас, той ще ги подчертае дебело. За да избегнете този риск, надъхайте се да съчетавате гробовното с ярки аксесоари и детайли. Сигнална блузка с черен костюм и обувки в цвета на блузката ще отвлекат вниманието от излишната тъмнота.

Бялото, в съчетание с черно, ще придаде на външния ви вид тържествени и празнични нотки. Опитайте да комбинирате черното и с пастелни тонове, ако бялото не ви отива. Те рефлектират върху кожата на лицето и тенът става по-младежки и свеж. Небесносиният също подмладява, но е малко хладен. Особено за брюнетките. Това е цветът на романтиката.

Дрешка в жълто (на ръба на охрата) е елегантна и сексуална, добре се съчетава с кафяво, бяло и червено. Едноцветните тоалети във вашия гардероб ви помагат да създавате възможно най-ярки комбинации.

Оставете пластмасовите аксесоари за младите. Изберете красиви украшения с цветни камъни. Оригиналните форми ще направят образа ви ярък и ще му придадат свежест.

За да изглеждате по-млади, ще се наложи да се простите с обувките на масивна платформа с груби токове и тъпи носове. Те правят крака голям и тромав, а също така и състаряват. Е, оптималното са възможно най-високите токчета, но ако не можете да се крепите на тях цял ден, наблегнете на тънки 4-6-сантиметрови. Но имайте предвид, че високите токчета визуално коригират фигурата ви и отнемат поне 2 кг от излишното тегло. За 20-30 кила не разчитайте! Ще изглеждате пародийно.

Основно правило при подбора на облекло гласи: торбестите дрехи ви правят да изглеждате стари. Впитите тоалети снемат поне 3-4 годинки. Само дето подхождат на стройни дами, иначе рискувате да заприличате на сарфалад.

Да “излъжете природата” поне визуално ще ви помогне и неизменният атрибут на младостта - джинсите. Онези, на които у нас им викат “дънки”. Идеалният вариант са класическите със светлосини оттенъци, без излишни джобове, апликации и крещящи надписи.

Категория: Лични дневници
Прочетен: 2524 Коментари: 0 Гласове: 0
 Молив за очи
imageНе нанасяйте молива до края на окото, където се събират миглите!
imageДокато нанасяте молива, гледайте надолу и леко повдигнете веждата
imageЗа постигане на еднаква линия, облегнете лактите на хоризонтална повърхност

Очите са огледало на душите ни и казват много повече от думите. Гримовете за очи помагат да изразите най-добре самите себе си.

Преди да започне да се гримира, една жена трябва да знае много добре, какво иска да изрази. Малко по малко се натрупва опит в нанасянето на гримове и се постигат чудесни резултати. Убедете се сами, като подберете подходящите за вас продукти.

Моливът за очи се използва за очертаване на очите. С него се постига ясна дефиниция на окото. Когато се използва като линия, се създава впечатлението за много хипнотичен поглед. С молив за очи, когато използвате по-светли цветове, вашите очи могат да изглеждат по-големи и блестящи. Благодарение на восъчните съставки, моливът ще ви помогне да нанесете правилно сенки на клепачите си.

Тъмните цветове моливи се съчетават с кафеникави сенки за очи, а светлите цветове със светли сенки. След като сте почистили клепачите си и сте нанесли коректор или пудра, нанесете молива за очи възможно най-близко до миглите, като започнете от вътрешната част на окото към външната. Не нанасяйте молива до края на окото, където се събират миглите, защото ще постигнете единствено клюмнал поглед.

За равномерно нанасяне на молива може да използвате и четка, с която да оформите вече направената линия.

За по-изтънчен поглед нарисувайте линия, която е по-плътна към края на окото и завършва с лека извивка.

За добре отличаващ се поглед първо нанесете сенките, а след това молива за очи.

За да очертаете долната част на окото никога не използвайте върха на молива, а по възможност нанесете нежно с най-близката до основата на молива част.

Малки хитрини

  • За да постигнете еднаква линия, облегнете лактите си на хоризонталната повърхност, върху която сте поставили огледалото си. Гледайте надолу и повдигнете с пръст веждата си, докато нанасяте молива.
  • За по-добри резултати винаги подостряйте молива преди да го нанесете.
  • Дръжте моливите за очи в хладилник и ги вадете само преди употреба.
  • Когато рисувате и долната част на окото ще постигнете ясно очертан поглед, но окото ви ще изглежда по-малко.
Категория: Лични дневници
Прочетен: 9948 Коментари: 16 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: pilinci
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2812593
Постинги: 133
Коментари: 1030
Гласове: 449
Календар
«  Май, 2011  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Блогрол